Go to content

Change the language :

Upplands Bilforum AB Uppsala

KONTAKTA OSS
  1. Home
  2. Äga
  3. Support
  4. Anslutningar

Anslutningar

• Anslutningar

Håll dig uppdaterad även i bilen

Bluetooth®

Tack vare Bluetooth® kan du enkelt svara med rattkontrollerna och njuta av musik från din smartphone i bilens ljudsystem. I vissa versioner av våra bilar ingår handsfree-systemet Bluetooth® samt WiFi-möjligheter.

• Bluetooth & Connectivity Centre

Om Bluetooth®

• Enkelt

Efter att en gång ha para ihop din mobil med bilens handsfree-system, ansluter enheten automatiskt Bluetooth®-systemet när du startar bilen.

• Säkert

Håll båda händerna på ratten och ögonen på vägen - tack vare handsfree-funktioner via Bluetooth®. Du ringer och svarar enkelt och säkert via knapparna på ratten.

• Streama musik

Du kan snabbt och enkelt spela din favoritmusik via den trådlösa kommunikationen mellan din smartphone och bilens Bluetooth®-system.

Connectivity Centre

Har du frågor om Bluetooth® eller andra anslutningsfunktioner? Besök då vårt ”Connectivity Centre” som besvarar frågor som t ex installation, anslutningsmöjligheter, funktioner samt din smarphones kompatibilitet med bilen.

• Kia internetuppkopling med TomTom

TomTom-tjänster med WiFi

Systemet erbjuder information på ett lättillgängligt och snabbt sätt. Navet i TomTom-systemet är en WiFi-enhet som ansluter bilens navigationssystem till Internet via din smartphone.

Kontakt

Mer informaiton

• Serviceappar

Låt smarta serviceappar göra ditt Kia-liv ännu enklare, här hittar du information om bilkörning, instruktioner och mycket mer.

• 7 års fria kartuppdateringar

Ger både förbättrad prestanda och kompatibilitet.