Go to content

Change the language :

Turebergs Bilcenter AB i Upplands Väsby Upplands Väsby-Stockholm

KONTAKTA OSS
  1. Home
  2. Äga
  3. Support
  4. Appar

Appar

• Serviceappar

Information på din smartphone

Upptäck Kia-appar

Som en del i våra service löften, erbjuder vi en växande flora av informativa appar till din smartphone eller surfplatta. Tillgängliga för diverse operativsystem. Upptäck apparna nedan!

• Kia bilar appar

MyKia - Lanseras inom kort

I MyKia-appen kommer du hitta det viktigaste om din Kia. Från skräddarsydda tjänster, så som ditt serviceschema och lokalisering av parkerad bil, till de senaste exklusiva Kia-nyheterna och erbjudandena.

• Kia Hotspot

Förstärk möjligheterna i din navigation med denna Android -app. Den använder din internetuppkoppling och förser din navigation med realtidsinformation. Den kopplar från automatiskt när bilen stängs av.

Kontakt

Mer information

• Anslutningsmöjligheter

Upptäck bilarnas anslutningsmöjligheter där olika funktioner ökar säkerheten, samtidigt som det gör din bilfärd än mer bekväm.

• 7 års fria kartuppdateringar

Ger både förbättrad prestanda och kompatibilitet.