Go to content

 1. Home
 2. Äga
 3. Erbjudanden

Erbjudanden

 • Ta hand om din Kia

Erbjudanden för din Kia

 • Boka tid för hjulskifte

  Mellan den första december och sista mars är du skyldig att ha vinterdäck på din personbil, förutsatt att vinterväglag råder. Den allra skönaste och säkraste resan gör du naturligtvis på ett par helt nya däck som du köper från din Kia-handlare. Vi på Kia vet vilka däck som är bäst för just din bil och dina körförhållanden.

  För dig som vill ha hjälp med själva hjulbytet på din Kia så har vi just nu ett fint erbjudande som kan värma i höstmörkret:
  Hjulbyte med visuell bromskontroll, 400 kr (värde 500kr), 250 kr för dig med Kia-kort. Så slösa inte tid på att köa – boka ditt hjulskifte i förväg.

  Erbjudandet är giltigt för hjulbyte på alla Kia-bilar hos auktoriserade Kia-verkstäder t.o.m. 31 december 2017. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden från Kia Motors Sweden AB.

 • Fräscha bromsbelägg är viktigt

  Få saker är väl lika viktigt som att bilens bromsar fungerar. Bromsbelägget är en central del av bromssystemet. Utan bromsbeläggen försvinner bromsverkan på bilen.

 • För dig med Kia-kort

  Just nu erbjuder vi dig med Kia-kort hjulbyte med visuell bromskontroll för 250 kr (värde 500 kr).

  Vill du få fler bra erbjudanden och 1 % bonus på alla dina köp, både hos Kia och hos de 34 miljoner inköpsställen som accepterar MasterCard? Teckna ditt Kia-kort idag på Kia.se, eller besök din närmaste Kia-verkstad.

Kontakt